Kabelaringen en Leguanen

Vooral sloepen, vletten en motorboten worden voorzien van een kabelaring en/of leguaan. Touwslagerij Gebr. Schouten is fabrikant van kabelaringen, opgebreide leguanen en losse leguanen vervaardigd van speciaal ontwikkelde garens met hoge UV bestendigheid, hoge slijtweerstand en betere kleurechtheid.

De hoge UV-stabilisator in het garen zorgt dat het een goede weerstand biedt aan de inwerking van het zonlicht. De kabelaring bestaat uit vier strengen met in de midden een kern met een RVS staaldraad.
Alle stalen onderdelen aan de kabelaring en/of leguaan zijn van hoogwaardig roestvast staal (RVS), AISI 316 dus ook zeewaterbestendig.

De uiteinden van de kabelaring worden standaard voorzien van een oog met een RVS-kous, naar wens kan ook een RVS-draadeind/draadterminal (schroefdraad) worden aangebracht.

De kabelaringen worden gefabriceerd op onze eigen moderne computergestuurde touwbaan. Hierdoor wordt een constante kwaliteit gegarandeerd. Onze leguanen worden op bestelling op de schiemansafdeling speciaal voor u met de handgeknoopt in de vorm van de boot en op maat gemaakt.

Verkrijgbaar in de kleuren bruin (kokos), zwart en grijs in de diameters 40, 48, 64, 72, 80, 88, 96, 110 en 120 mm. Afwijkende maten op aanvraag.
Meer informatie kunt u vinden op www.kabelaringtouw.nl

Mocht u eventueel nog vragen hebben over onze kabelaringen en/of leguanen neem dan vrijblijvend contact op met tel. 0180-682593 of e-mail info@touwslagerij-schouten.nl

Aanvraagformulier Kabelaring en/of Leguaan (klik hier)

kabelaringen en leguaan